Бански костюм с волан

Ако трябваше да се съсредоточим върху най-големите тенденции на тазгодишния моден сезон, то определено бихме включили воланите в списъка. Тази година те се появяват навсякъде, по горнища, по дрехи, якета и бански. А ние бихме искали да ви запознаем с дамски бански с волан. Тя изглежда много нежна, романтична и сладка. Но внимавайте, те не са само за млади жени и момичета. Могат да се носят от всяка жена, която харесва този стил. Освен това воланите елегантно отклоняват вниманието от по-малки гърди, по-голям корем или по-широки бедра. Така че те са не само красиви, но и невероятно практични.

Ние обичаме волани и предлагаме богата гама от романтични бански с волани. Признайте си, не са ли някои модни тенденции наистина страхотни? И знайте, че не само тази година, но със сигурност през следващата, воланите ще се върнат на мода.

Дамски черен стягащи бански с висока талия и волан на крачолите

Дамският изтъняващ черен бански с висока талия и къдрички на крачолите, който блести под жаркото слънце, е абсолютен скъпоценен камък. Бикини макси долнището е изработено от рециклиран полиамид, което гарантира устойчивост и екологосъобразност. Красивите бикини с волани в краищата са изработени от устойчива материя за бански костюми, което ги прави удоволствие без чувство за вина. Тези бикини bpc selection се отличават с изискана кройка и ласкаят фигурата по невъобразим начин.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Леко подсилени секси жълти бикини в модерен кариран модел

Имате нужда от нов бански? Искате ли да се зарадвате с хубав бански костюм? Харесвате ли вечната мода? Тогава този великолепен бански от две части е създаден за вас. Жълтият кариран дамски комплект от Trendyol ще привлече вниманието ви от пръв поглед, както и вие в него. Този бански костюм от две части с кариран десен в бяло-жълта цветова комбинация е модерен, непреходен и висококачествен.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Леко подсилен сутиен за бански с подплънки, украсен с волан

Черният топ на бикините е съживен с декоративни къдрички на презрамките. Сутиенът за плуване е леко подсилен и има класическа подплънка. Тя оформя хубаво деколте и осигурява опора на бюста. Благодарение на монохромния черен дизайн е лесно да се съчетае с долната част за оригинален тоалет по бански.

Цена към момента на прегледа: 9,19 лв

Дамски черен бански костюм от две части Ruby с волан

Искате ли нов бански костюм? Време е да се насладите не само на лятото, но и на престоя край водата или на слънцето в красив модел, който ще повдигне както бюста, така и самочувствието ви. Ако харесвате интересните елементи, тогава този модел банско от две части ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Модерни триъгълни бикини с вечен дизайн

Избрахте ли бански костюм от две части? Търсите ли атрактивен модел, който да е удобен и непреходен? Предпочитате ли цветове? Тогава този бански костюм е уникален избор за вас.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дамски бански костюм от две части с шарка и дантела

Привлекателните бикини с дантела привличат погледа от пръв поглед с цвета и кройката си. С регулируеми и подвижни каишки. Бикини с тясна кройка.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Бански от две части Bonprix с волан

Триъгълните бикини в синьо заслепяват с дизайна си. Това ще зарадва вас и портфейла ви. Той е изработен от висококачествен, удобен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Те няма да се уморят. Те няма да излязат от мода. Те пасват идеално.

Цена към момента на прегледа: 16 лв