Бански костюми Bardotka

Чували ли сте няколко пъти за банския на Бардотка? Ако не, това е бански от две части със сутиен, който е балконска кройка. Тези бански костюми са страхотни особено за жени, които имат по-големи и по-пълни гърди. Разбира се, това не означава, че дори жена, която има нормални или по-малки гърди, не може да се омъжи за тях.

Този тип бански може красиво да повдигне и закръгли гърдите. Можете да избирате от широка гама от разфасовки, цветове, размери, дизайни и дизайни. Водата е както за стройни, така и за стройни жени. Благодарение на Bardotka, банските костюми ще блестят навсякъде през лятото и определено ще привлечете внимание както на басейна, така и край морето на екзотична почивка.

Син и лилав бански от две части бразилиана с пуш-ъп ефект Etna Alice

Ах, радостта! Идва още един продукт, който ще промени живота на всички: синьо-лилавият бански костюм от две части Etna Alice. В края на краищата, кой не би искал тази абсолютно необходима част в летния си гардероб? Не че има хиляди други бански костюми, от които да избирате, или нещо подобно, но хей, този се казва “Алис” значи трябва да е специален! Но сериозно, какво да не харесваме в тях? Банските костюми “Бардо” магически оформят гърдите и създават илюзията за подходяща пълнота, защото всички знаем, че това е наистина важно на плажа.

Цена към момента на прегледа: 104,28 лв

Евтини майчинство две части бански MAMALICIOUS

За бъдещите майки, които не са успели да намерят подходящ бански за бременни, бикините MAMALICIOUS “Ofelia” са идеалното решение. Те се предлагат на разпродажбена цена и предлагат перфектната комбинация от комфорт и стил.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Черен бански от две части с и метална закопчалка

Баскетболният костюм от две части Fiji Bandeau в атрактивна кройка бардо в класическо черно се отличава с цялостната си изработка. Бикините за жени са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те са удобни за тялото. Те запазват формата си. Сутиенът има меко подсилени чашки, странични подплънки и благодарение на силиконовите ленти придържа перфектно, дори когато презрамките са свалени.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Дамски бикини с push-up ефект в ярък цвят

В жълтия бански костюм Alice ще си спечелите възхитени погледи от околните. Сутиенът с кройка бардо ще се погрижи за красиво оформено деколте, чиято пълнота ще бъде поддържана от чашки с push-up ефект. Бразилските бикини ще изгладят дупето ви.

Цена към момента на прегледа: 140,98 лв

Дамски бански костюм от две части с черен сутиен и бели панталони

Със сутиена има изрязани чашки, които са леко подплатени с мека пяна. В долната част на чашките на сутиена има пришити подплънки, които помагат за поддържането на правилната форма на сутиена. Презрамките са тесни и с регулируема дължина. Подплънката се закопчава на гърба с метална закопчалка.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Дамски бикини Self в черно, украсени с лъскава лента

Басетофонът от две части Self е изработен от висококачествен микрофибър. Подсилен сутиен тип “балконет” с подплънки. Банският костюм е украсен с лъскава лента. Закопчаване на гърба със закопчалка за бански костюм. Ремъците са регулируеми и могат да се свалят. Долната част се състои от бикини в класическа кройка. Бански костюми с възможност за използване на push-up подложки.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Дамски черен бански костюм от две части Ruby с волан

Искате ли нов бански костюм? Време е да се насладите не само на лятото, но и на престоя край водата или на слънцето в красив модел, който ще повдигне както бюста, така и самочувствието ви. Ако харесвате интересните елементи, тогава този модел банско от две части ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 90 лв