Бански костюми в неонови цветове

Това, което блести, е хит. Неоновите цветове също са IN тази година. И ако ви харесват, тогава определено ще се интересувате от неонови бански. Те блестят страхотно на слънчева светлина, ясно са мокри и сухи. Освен това неоновите цветове са много отличителни, така че никой няма да ви липсва. Ако не искате просто да стоите в ъгъла и обичате да виждате, не забравяйте да не се страхувате от неонови бански, в които блестите.

Неоновите бански костюми се открояват идеално върху загоряла кожа. Те се носят предимно от млади жени и момичета, които искат да привлекат вниманието към себе си. Няма значение дали предпочитате по-консервативен бански. Може би след време ще получите връзка с неонови цветове или ще зарадвате с тях своя приятелка, дъщеря или внучка.

Розов дамски бански от две части Astratex големи размери

Розов бански костюм от две части от Астратекс за жени плюс размер! Този бански костюм от две части Tamia е абсолютно зашеметяващ в наситено розов нюанс, който ще ви направи незабележими на плажа или край басейна. Големите подплатени чашки могат лесно да поберат дори и перхидролените гърди. По-високата централна подплънка държи гърдите по-близо една до друга и създава ласкаво деколте.

Цена към момента на прегледа: 178 лв

Евтини неподсилени дъговидни триъгълни бански Gate

Здравейте, плажни красавици! Чували ли сте за най-новата модна тенденция? Това е евтин сутиен с триъгълна плочка без подплънки! Да, чухте правилно. Този бикини не е просто някакъв бански костюм. Той е врата към съвсем ново ниво на забавление и вълнение на плажа. С цветния си дизайн на дъгата, оранжевите презрамки и бежовите акценти този бикини със сигурност ще ви заслепи. И нека не забравяме, че те са с триъгълна кройка, което означава, че са идеални за всички или за по-малки бюстове.

Цена към момента на прегледа: 14,29 лв

Евтини неонови бански бразилиана за жени

Бикините в плътен цвят са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Те подчертават оригиналното ви облекло по бански с отличителен цвят. Те са с класическа кройка с по-ниска талия.

Цена към момента на прегледа: 6,29 лв

Модерни push-up бикини Astratex за жени в неонов цвят

Неоновият бански костюм Algarve ще покаже красиво летния ви тен. Сутиенът е с меки чашки, които благодарение на двойния Push-Up ефект подплатяват по-малките гърди – придават им пълнота, а ниският център позволява на гърдите да изпъкнат добре. Благодарение на регулируемата обиколка, той ще пасне идеално на всяко тяло. С класически бикини.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Бански костюм от две части в неоново розово, подходящ за пълни форми

Изпитвате ли желание за внимание? Облечете бански костюм Leira от две части в неоново розово и никой няма да ви пропусне. Горнището на банския с нетрадиционен дизайн ласкае по-пълни гърди, които са леко повдигнати с лек push-up ефект. С класически бикини.

Цена към момента на прегледа: 141 лв