Бански за пълни жени

Горещо слънце, море и перфектно време. Тук ще намерите бански костюми за тези перфектни дни! Предлагаме ви бански за пълнички, които са създадени за по-пълни женски форми! Подходящи са и за тези жени, които имат по-големи гърди. Пухкавите бански костюми са създадени, за да скрият по-широки бедра или по-голям корем, така че дори жена с цял ръст ще се чувства перфектно в бански.

Банският е не само секси, но е и перфектно изработен от най-висококачествени материали. Можете да избирате от различни кройки, дизайни, цветове, мотиви и дизайни. Така че защо една жена в цял ръст не може да изглежда секси и да не носи неустоим бански?

Цветни бански макси бикини с ефект на плосък корем

Наслаждавайте се на блясъка на летния сезон с тези зашеметяващи макси долнища на бански костюми с цветя, внимателно проектирани да ви осигурят ефект на плосък корем. Представете си как се излежавате край басейна или се плискате във вълните, докато изглеждате абсолютно най-добре. Нашите макси гащета за плуване Pylea са нещо повече от просто бански костюм – те са изявление. Тропическият десен е почит към дългите летни дни, топлината на слънцето и освежаващите плисъци на морето.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Атрактивен бански костюм от две части в червено Astratex

Бански от две части Lilly VIII ще привлече вниманието към вас. Те се открояват не само с дръзкия си червен цвят, но и с фино структурираните си бански. Горната част с проста кройка е изцяло без кости, а подвижните подплънки улесняват оформянето на деколтето. Високо изрязаните бикини визуално удължават краката.

Цена към момента на прегледа: 73,99 лв

Дамски бански танкини с висока талия

Открийте извивките си и излъчвайте увереност в дамски бански костюм танкини, който е специално разработен за жени с размер плюс. Този ласкателен бански костюм включва слипове с висока талия, които подчертават талията ви и осигуряват необходимия комфорт. По-високо изрязаните танкини Mokolo са идеални за жени с по-пълни фигури, като възхваляват естествената им красота и насърчават позитивното отношение към тялото.

Цена към момента на прегледа: 49,20 лв

Черен бански еластични шорти с по-висок ластик на талията и дантелена пола

Черни еластични къси панталони с по-висока еластична талия и дантелена пола. Да, чухте правилно! Това не е просто някакъв обикновен бански костюм. Този малък номер ще ви накара да правите ча-ча-ча, когато пристигнете на плажа, със своите зашеметяващо модерни интегрирани къси панталони, еластична талия и дантела. Представете си, че влизате във водата с грацията на лебед и увереността на модел от модния подиум. С тези черни еластични бански шорти ще предизвиквате вълни (буквално), където и да отидете.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Шарени дамски бански боксерки за голям размер с отслабващ ефект

Как да се наслаждавате на летните дни по бански без срам? Не желаете да влизате в бикини, защото не можете да се наслаждавате на пребиваването във водата и на сушата, без да се налага постоянно да прибирате корема си? Искате ли да излезете от водата и да се отправите към крайбрежната алея в перфектното облекло по бански? Тогава повярвайте, че тези бански са задължителни. Любовта на целия живот.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Син бански костюм от две части с шарки Astratex големи размери

Наблюдавате ли качествени неща? Предпочитате ли вечната мода? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел бански, без да се налага да се отказвате от комфорта? Нуждаете ли се от бански костюм, подходящ за по-пълни форми? Бански от две части Abstract е идеалният избор за дамите, които се гордеят с по-пълните си форми. Подходящ е за притежателките на по-пълен бюст.

Цена към момента на прегледа: 160,98 лв

Розов подплатен сутиен за бански с подвижни презрамки

Братовете за бански костюми Reserved са изработени от висококачествен материал. Предната част е с ефектно кръстосване и леко набраздяване. Той е с практични подвижни презрамки.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

XXL дамски бански от две части с боксерки

Откриването на перфектния бански костюм, който ласкае извивките ви, може да се окаже трудна задача. Но не се притеснявайте повече, защото дамският бански костюм от две части XXL с боксерки е тук, за да спаси положението. Тези удобни дамски бански костюми са специално разработени за жени с пълни форми, така че са създадени за по-големи гърди и дупета. Една от отличителните характеристики на този бански костюм са боксерките.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Луксозни бански големи размери

Най-сетне луксозен дамски бански костюм от две части, създаден специално за жени с голям бюст. Не че сме чакали вечно за нещо подобно, нали? Ето го и банският костюм Fantasie Swim Aguada Beach, който е ПОДХОДЯЩ за жени с по-голям бюст. Уау, какво откритие! И сякаш вече нямаме достатъчно поводи за празнуване, чашките с подплънки са толкова щедро дълбоки, че осигуряват опора и твърдост на пищните ни гърди, дори когато се осмелим да разкопчаем презрамките. Подривно!

Цена към момента на прегледа: 188,98 лв

Розов дамски бански от две части Astratex големи размери

Розов бански костюм от две части от Астратекс за жени плюс размер! Този бански костюм от две части Tamia е абсолютно зашеметяващ в наситено розов нюанс, който ще ви направи незабележими на плажа или край басейна. Големите подплатени чашки могат лесно да поберат дори и перхидролените гърди. По-високата централна подплънка държи гърдите по-близо една до друга и създава ласкаво деколте.

Цена към момента на прегледа: 178 лв

Модерен бански от две части със сутиен, подходящ за по-голям бюст

Избирате ли бански за почивката си? Искате ли да си вземете бикини с привлекателна и удобна кройка? Търсите ли подходящ бански костюм за по-пълни форми? Тогава повярвайте, че те са уникален избор. Подходящи са за всички, независимо от възрастта и типа на тялото. Бикините Brassiere са удобни, модерни, с високо качество.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Дамски черен стягащи бански с висока талия и волан на крачолите

Дамският изтъняващ черен бански с висока талия и къдрички на крачолите, който блести под жаркото слънце, е абсолютен скъпоценен камък. Бикини макси долнището е изработено от рециклиран полиамид, което гарантира устойчивост и екологосъобразност. Красивите бикини с волани в краищата са изработени от устойчива материя за бански костюми, което ги прави удоволствие без чувство за вина. Тези бикини bpc selection се отличават с изискана кройка и ласкаят фигурата по невъобразим начин.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Големи размери бански от две части с удобни широки презрамки

Лятото е тук и е време да отидете на плажа! За жените с размер плюс, които искат да се чувстват удобно и уверено в банския костюм, банският костюм от две части с удобни широки презрамки е идеалният избор. Те са не само удобни, но и атрактивни благодарение на смелия десен, който не пести цветове. Мекият сутиен с подплънки осигурява достатъчна опора, а чашките са украсени с красив флорален принт, който придава нотка женственост. Презрамките не могат да се свалят, но широчината им и възможността за регулиране гарантират, че ще останат на мястото си, без да се впиват в кожата.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Красиви спортни бански с обръщаем топ с флорален десен

Модерните бикини с двустранно закопчаване са изработени от висококачествена и удобна материя. Горнището е без подсилване и подплънки. Освен това предлага максимален комфорт благодарение на премахването на катарамите. Долната част се състои от бикини в класическа кройка.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Големи размери бански танкини с банели

Бански танкини с подплънки е чудесен избор за жени с големи размери, които искат да се чувстват удобно и уверено, докато плуват. Танкини Lucy с ретро десен на точки е идеален за тези, които искат да добавят стил към банския си, без да разкриват прекалено много кожа. Оформените чашки осигуряват достатъчна опора на бюста. Кройката на банския костюм е проектирана така, че визуално да изтънява и прикрива коремната област, което ви позволява да се наслаждавате на времето си във водата, без да се притеснявате за външния си вид.

Цена към момента на прегледа: 161,98 лв

Луксозни подсилени бикини в синьо – бански големи размери

Имате ли представа за бански костюм, който привлича погледите и същевременно осигурява комфорт? Който ще оформи хубаво деколте? Неподвластен на времето, в който можете да се наслаждавате на пребиваването край водата или във водата без никакви ограничения? Бански костюм, идеален за почивка, както и за наслаждаване на слънчевите бани в градината? Предпочитате ли качеството? Тогава това е очевидният избор.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Черен плюс размер бански от две части – макси бикини с висока талия

Макси банските с висока талия са специално разработени за жени с големи размери, които искат да се чувстват уверени и комфортно на плажа. Този стилен бански костюм от две части е с висока талия, която ласкае фигурата и осигурява достатъчно покритие за тези, които предпочитат по-скромен вид. Черният цвят е непреходен и универсален, а жабката и коланът с пикота придават елегантност на цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Стилен черен бански с висока талия на Tommy Hilfiger в удобна кройка

Колекция бански костюми на Tommy Hilfiger. Моделът е изработен от еластична плетка. Този модел е частично изработен от рециклиран полиестер. Модел с висока талия.

Цена към момента на прегледа: 97,90 лв

Cтягащ оформящ бански големи размери с висока талия

Макси банските с висока талия са предназначени за жени с големи размери, които искат да се чувстват уверени и комфортно на плажа или край басейна. Този стилен бански костюм от две части е с висока талия, която ласкае фигурата и осигурява достатъчно покритие за тези, които предпочитат по-скромен вид. Черният цвят е непреходен и универсален, а жабката и коланът с пикота придават елегантност на цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Червен стягащи бански костюм

Едноцветните бикини за бански с висока талия лесно се справят с несъвършенствата на тялото. Монохромната колекция Solaro, която е лесна за комбиниране и съчетаване. Висока талия с отслабващ ефект. Отпред с подплата от тюл за ефект на плосък корем. Изрязани крачоли. Талия и крачоли с двойни шевове.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Розови бикини Calvin Klein с висока талия големи размери

Близоните плюс размер на Calvin Klein са с удобна кройка. Долната част на банския костюм е проектирана с по-висока и еластична талия. Ефектът е подсилен от удобната, издръжлива и бързосъхнеща материя.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Бански костюм от две части Fiji II с обтекаема кройка, подходящ за пълни форми

Дженският бански костюм от две части Fiji II с класически дизайн е модерен, непреходен и удобен. Те се отличават с опростена кройка и качествени материали. Банският костюм в черно е изработен от висококачествена, удобна, издръжлива и бързосъхнеща материя. Така те са подходящи за плуване в морето и в басейна.

Цена към момента на прегледа: 89,98 лв

Макси бански костюм с шарка и отслабващ ефект

Не се осмелявате да носите класически бикини? Страдате ли през лятото, защото постоянно наблюдавате фигурата си и прибирате корема си в бански костюм? Тогава вярвайте, че ще харесате тези бикини от пръв поглед. След като ги облечете за първи път, няма да можете да си представите лятото или почивката си без тях.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Бански боксерки за отслабване на корема

Боксерките по бански, с ефект на плосък корем, ще ви спечелят с кройка, материал и цвят. Боксерки, които пасват идеално, извайват хубави задни части, отпред са проектирани с ефективен стягащ тюл, така че няма нужда да дърпате корема и да се справяте с всякакви недостатъци, а да се наслаждавате максимално на престоя във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

1 2