Бански за отслабване от две части

Не сте доволни от характера си и се притеснявате от някои излишни килограми? Защо да се притеснявате, когато всичко има решение. Опитайте бански за отслабване, които са предназначени нежно да потискат недостатъците на фигурата и да подчертават нейните силни страни. Обикновено банските са с по-висока талия, която стяга красиво корема. Неподсилен сутиен, или само леко подсилен, ще придаде на гърдите ви красива форма и ще ги поддържа. Банският ще издърпа дупето ви и ще се чувствате комфортно и уверено.

Всяка жена може да има хубава фигура, когато знае как да се облича и какво бельо и бански да избере. Еластичният стягащ материал е приятен, не натиска и може буквално да омагьоса характера. Бъдете себе си и не се страхувайте да носите бански от две части. Ще ви подхожда.

Цветни бански макси бикини с ефект на плосък корем

Наслаждавайте се на блясъка на летния сезон с тези зашеметяващи макси долнища на бански костюми с цветя, внимателно проектирани да ви осигурят ефект на плосък корем. Представете си как се излежавате край басейна или се плискате във вълните, докато изглеждате абсолютно най-добре. Нашите макси гащета за плуване Pylea са нещо повече от просто бански костюм – те са изявление. Тропическият десен е почит към дългите летни дни, топлината на слънцето и освежаващите плисъци на морето.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Черен бански еластични шорти с по-висок ластик на талията и дантелена пола

Черни еластични къси панталони с по-висока еластична талия и дантелена пола. Да, чухте правилно! Това не е просто някакъв обикновен бански костюм. Този малък номер ще ви накара да правите ча-ча-ча, когато пристигнете на плажа, със своите зашеметяващо модерни интегрирани къси панталони, еластична талия и дантела. Представете си, че влизате във водата с грацията на лебед и увереността на модел от модния подиум. С тези черни еластични бански шорти ще предизвиквате вълни (буквално), където и да отидете.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Шарени дамски бански боксерки за голям размер с отслабващ ефект

Как да се наслаждавате на летните дни по бански без срам? Не желаете да влизате в бикини, защото не можете да се наслаждавате на пребиваването във водата и на сушата, без да се налага постоянно да прибирате корема си? Искате ли да излезете от водата и да се отправите към крайбрежната алея в перфектното облекло по бански? Тогава повярвайте, че тези бански са задължителни. Любовта на целия живот.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Бански смаляващи с висока талия и възможност за огъване

Плавниците с високи крачоли впечатляват със своя цвят и изчистена кройка. Синьото долнище на бикините е изработено от висококачествен, бързосъхнещ материал. Ефективна кройка, която прикрива малките недостатъци и проблемната коремна област.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Сини дамски бански боксерки за отслабване на корема и задните части

Колеги, уморени ли сте да се срамувате от бански костюм, който не ласкае фигурата ви? Бях поласкана, когато намерих този син дамски бански със стягане на корема и дупето. Кажете сбогом на притеснението от нелицеприятни издутини със специално проектираната зона на корема, която ще ви накара да изглеждате по-слаби и слаби. Да не говорим за функцията за стягане на дупето, която ще подчертае извивките ви и ще обърне внимание на плажа.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Дамски черен стягащи бански с висока талия и волан на крачолите

Дамският изтъняващ черен бански с висока талия и къдрички на крачолите, който блести под жаркото слънце, е абсолютен скъпоценен камък. Бикини макси долнището е изработено от рециклиран полиамид, което гарантира устойчивост и екологосъобразност. Красивите бикини с волани в краищата са изработени от устойчива материя за бански костюми, което ги прави удоволствие без чувство за вина. Тези бикини bpc selection се отличават с изискана кройка и ласкаят фигурата по невъобразим начин.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Черен плюс размер бански от две части – макси бикини с висока талия

Макси банските с висока талия са специално разработени за жени с големи размери, които искат да се чувстват уверени и комфортно на плажа. Този стилен бански костюм от две части е с висока талия, която ласкае фигурата и осигурява достатъчно покритие за тези, които предпочитат по-скромен вид. Черният цвят е непреходен и универсален, а жабката и коланът с пикота придават елегантност на цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Плувки с шарени макси бикини със стягащ ефект

Избрахте ли бански от две части? Нуждаете ли се само от долната част? Искате ли да блеснете с оригинален бански костюм? Искате да се насладите на комфортен престой във водата и на сушата? Тогава тези бански са идеални за вас. Вече няма да ви стяга корема.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Stella McCartney Бельо с висока талия

Привличате ли се от модерните елементи? Предпочитате ли качеството пред количеството? Предпочитате ли вечните дрехи, включително бански костюми? Тогава този шикозен бански костюм е за вас. Завладява от пръв поглед. Той ще ви спечели с ефекта си.

Цена към момента на прегледа: 168 лв

Бикини с бикини с висока талия и каишка около врата

Дамски бикини с подплънки и красиви детайли. Бикини с каишка около врата. Закопчаване с кука и око на гърба. Панталони с висока талия.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Отслабващи макси бикини за бански с цветна еластична лента

Обичам колекцията бански костюми на Perea! Ласкателна висока талия. Подплата с шнур за ефект на плосък корем. Широк колан с щампа. Завършва с двойни шевове на талията и крачолите. Стандарт 100 според Oeko-Tex (CQ 12163).

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Дамски танкини в цвят за пълни форми

Това ли са модерните, непреходни и качествени елементи в гардероба ви? Предпочитате ли качеството пред количеството? Не сте ли толкова богати, че да можете да си купувате евтини неща? Тогава ще бъдете възхитени и гардеробът ви ще се обогати с този модел дамски бански.

Цена към момента на прегледа: 152 лв

Черни бански с ефект на плосък корем

Наслаждавате ли се на удобни неща? Смятате ли, че удобните дрехи не могат да бъдат достатъчно привлекателни? Искате ли да се наслаждавате на престоя във водата и на сушата, без да се налага да придърпвате стомаха си? Просто се сдобийте с тези красиви, стилни и непреходни боксерки.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Черен бански с висока талия и разкрояване отстрани

Дрехите, които дамите толкова много обичат, а мъжете не оставят незабелязани. Най-доброто облекло за горещи дни. За да се наслаждавате на времето си във водата и край нея, навсякъде и по всяко време, банският костюм ще ви свърши работа. Тук има дизайн, който ще се хареса на всички.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Оформящи бански боксерки с ефект за отслабване на корема

Защо да изберете боксерки за бански? Защото ви дават усещане за комфорт и свобода на движенията. Кройката тип “боксер” оформя женските извивки. Подсилване с тюл отпред за ефект на плосък корем. Колан с тропическа шарка, която оформя фигурата. Стандарт 100 според Oeko-Tex (№ CQ 1216/3).

Цена към момента на прегледа: 39 лв