Бански за бременни

Чувствате ли се нещастни по време на бременност? Хвърляш ли външния си вид като пушка в ръж? Бъдете красиви, секси и функционални дори докато очаквате бебе. През лятото се насладете на водни забавления и слънчеви бани в бански за бременни от две части в стил танкина. Горната част на презрамките, воланите за отслабване и ханските бикини под корема ще ви забавляват. Банският за бременни е изработен от полиамид и еластан. Предлага се до размер 44! Скрийте корема си под по-свободен потник и ще се влюбите!

Ще заснемете комфорта в спиращи дъха танкинарди с по-голямо деколте и вратовръзка. По-сложният модел ще покаже красивото ви бременно коремче, но няма да притиска никъде и е приятен за кожата. Моделите от една част са по-удобни от едноделните бански. Те се обличат добре и се носят още по-добре. Разнообразието от цветове и дизайн определено е интересно. Бикините с покрити коремчета ще ви качат на колене. Предпочитайте розово, жълто, синьо или зарчета, хоризонтални ивици, екзотични мотиви.

Евтини майчинство две части бански MAMALICIOUS

За бъдещите майки, които не са успели да намерят подходящ бански за бременни, бикините MAMALICIOUS “Ofelia” са идеалното решение. Те се предлагат на разпродажбена цена и предлагат перфектната комбинация от комфорт и стил.

Цена към момента на прегледа: 24 лв