Бански големи размери

Слаба ли си, имаш ли излишни килограми и предпочиташ ли бански като цяло? Не е ли жалко? Днес има бански с големи размери от две части, които нежно потискат определени недостатъци на фигурата и подчертават нейните силни страни. Ще изглеждате перфектно в бикини. Жените в цял ръст обикновено имат големи гърди, които трябва да бъдат показани. Кексчетата без пълнене с кости ще им осигурят достатъчна опора. Напротив, бикините са подходящи с по-висока талия, която стяга красиво корема.

Обърнете внимание и на дизайна. Ивиците могат нежно да се разпространяват, както и цветята. Ако обаче изберете трезви цветове и асиметрични шарки, ще изглеждате по-стройни. Много практична черно-бяла комбинация е много практична, с която не можете да отстъпите. Не се притеснявайте за излишните килограми. Всяка жена може да бъде красива, ако знае как да го прави.

Бански костюм за плюс размер, покриващ корема и бедрата

Искате ли бански костюм, който да ви помогне да се чувствате страхотно и същевременно да прикрие недостатъците ви? Асиметричният горнище с принт на Blancheporte е точно това. Този модел е проектиран така, че да ласкае женската фигура и да осигурява максимален комфорт. Банският костюм се отличава с плавен дизайн и асиметрични краища, които не само изглеждат страхотно, но и помагат за прикриване на проблемни зони като коремчето и бедрата. Дълбокото “V” деколте привлича вниманието, а набраздяването между гърдите придава женственост. Изрязаните части под бюста и вграденият сутиен с еластични чашки осигуряват твърда опора и оформяне, което ви кара да се чувствате уверени и комфортно.

Цена към момента на прегледа: 66 лв

Дамски сини бански костюми Tankini с голям размер и слипове с висока талия

Дами, пригответе се да отидете на плажа със стил в зашеметяващ син бански костюм танкини! Това не е просто някакъв бански костюм, той е празник на вашите извивки, прегръдка на красивата ви фигура. Танкини Frejus е с популярна кройка, която подхожда на жени с по-пълни фигури, и ще ви накара да се чувствате уверени и бляскави. А сега да поговорим за чашките – те не са подсилени, а имат подвижни подплънки. Това означава, че можете да решите как искате да изглежда бюстът ви. Искате по-голям обем? Добавете подплънки.

Цена към момента на прегледа: 49,20 лв

Удобна долна част на бански за голям размер с отслабващ ефект

Искате ли да отидете до водата, но се притеснявате да носите класически бикини? Искате ли бански костюм, който да ви кара да се чувствате привлекателни и едновременно с това комфортно? Харесвате ли модели, които се отличават с ефектна кройка? Харесвате ли оригиналността? Тогава непременно си вземете тези бикини.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Черен бански Triola от две части за жени с по-голям бюст

Подгответе се за това лято с банския костюм от две части Triola, създаден специално за жени с по-голям бюст. Уникалният десен с надписи от колекцията Beach Club 2023 със сигурност ще привлече вниманието ви и ще ви накара да изпъкнете на плажа. С популярната си кройка Top-Fit този черен сутиен за бански ще се превърне във ваш спътник за всичките ви приключения по време на слънчевите бани. Безшевните чашки на горнището са изработени от удобна пяна, която се приспособява към извивките ви за перфектно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Черни бански менструални бикини за плюс размер

Менструалните бански костюми на Дорина Сантана предлагат изискан подход към банските костюми за жени, които търсят надеждност и комфорт по време на менструалния си период. Тези бикини имат по-висок колан за по-добро покритие и комфорт и са изработени от качествен микрофибър с водоустойчиво покритие. Горният слой на материала е проектиран така, че да устоява на водата, като същевременно осигурява удобно прилягане, докато вътрешният слой съдържа супер абсорбираща подложка, която ефективно задържа течностите.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Едноцветен подсилен червен бански от две части Marko с ниско долнище

Дамските едноцветни бикини на известната марка Marko са модерни и неподвластни на времето. Те са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Горната част се състои от подсилен сутиен с фина декорация. Презрамките са регулируеми. Закопчаването е на гърба с класическа закопчалка за бански костюми. Долната част е проектирана с бикини с класическа кройка и по-ниска талия.

Цена към момента на прегледа: 66 лв

Луксозен розов подсилен сутиен за плуване с подплънки за по-голям бюст

Забравете срама и покажете секси женствените си извивки в новата колекция бански костюми. Сутиенът за бански костюми в ярко розово е изключително удобен, укрепва гърдите и създава съблазнително деколте. Високият център на банския костюм държи гърдите на място през цялото време.

Цена към момента на прегледа: 138 лв

Зелен бански от две части за по-голям бюст

Лятото най-накрая е тук и е време да отидете на плажа! Какъв по-добър начин да покажете извивките си от прекрасен зелен бански от две части? Този невероятен бански костюм е създаден от Self – марка, известна с високото си качество на бански костюми. Банският костюм е с подсилени чашки, push-up ефект и сутиен с подплънки, така че е предназначен за жени с по-голям бюст.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Жълта долна част на бански с контрастна талия с надпис

Привлича ли ви оригиналността? Искате ли да блеснете с уникален бански костюм? Какво ще кажете да се зарадвате, като се сдобиете с хубав бански костюм? Тогава тези бикини по бански определено ще ви допаднат. Контрастните бикини с надпис ще ви заслепят от пръв поглед, а и няма да избягате от вниманието в тях. Банският костюм привлича погледите от пръв поглед с красивото си жълто, което е жизнерадостно и безспорно принадлежи на лятото.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Атрактивен бански костюм от две части в червено Astratex

Бански от две части Lilly VIII ще привлече вниманието към вас. Те се открояват не само с дръзкия си червен цвят, но и с фино структурираните си бански. Горната част с проста кройка е изцяло без кости, а подвижните подплънки улесняват оформянето на деколтето. Високо изрязаните бикини визуално удължават краката.

Цена към момента на прегледа: 73,99 лв

Дамски бански танкини с висока талия

Открийте извивките си и излъчвайте увереност в дамски бански костюм танкини, който е специално разработен за жени с размер плюс. Този ласкателен бански костюм включва слипове с висока талия, които подчертават талията ви и осигуряват необходимия комфорт. По-високо изрязаните танкини Mokolo са идеални за жени с по-пълни фигури, като възхваляват естествената им красота и насърчават позитивното отношение към тялото.

Цена към момента на прегледа: 49,20 лв

Черен бански еластични шорти с по-висок ластик на талията и дантелена пола

Черни еластични къси панталони с по-висока еластична талия и дантелена пола. Да, чухте правилно! Това не е просто някакъв обикновен бански костюм. Този малък номер ще ви накара да правите ча-ча-ча, когато пристигнете на плажа, със своите зашеметяващо модерни интегрирани къси панталони, еластична талия и дантела. Представете си, че влизате във водата с грацията на лебед и увереността на модел от модния подиум. С тези черни еластични бански шорти ще предизвиквате вълни (буквално), където и да отидете.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Шарени дамски бански боксерки за голям размер с отслабващ ефект

Как да се наслаждавате на летните дни по бански без срам? Не желаете да влизате в бикини, защото не можете да се наслаждавате на пребиваването във водата и на сушата, без да се налага постоянно да прибирате корема си? Искате ли да излезете от водата и да се отправите към крайбрежната алея в перфектното облекло по бански? Тогава повярвайте, че тези бански са задължителни. Любовта на целия живот.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Луксозни дамски бански Astratex с декоративни ленти отстрани

Бански от две части Natali е идеален за загоряла кожа. Подплатените чашки извайват красиво деколте, а благодарение на подвижните презрамки можете да се радвате и на безупречно загорели рамене. Класическите бикини са украсени с блестящи златни ленти отстрани.

Цена към момента на прегледа: 157,98 лв

Бански смаляващи с висока талия и възможност за огъване

Плавниците с високи крачоли впечатляват със своя цвят и изчистена кройка. Синьото долнище на бикините е изработено от висококачествен, бързосъхнещ материал. Ефективна кройка, която прикрива малките недостатъци и проблемната коремна област.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Син бански костюм от две части с шарки Astratex големи размери

Наблюдавате ли качествени неща? Предпочитате ли вечната мода? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел бански, без да се налага да се отказвате от комфорта? Нуждаете ли се от бански костюм, подходящ за по-пълни форми? Бански от две части Abstract е идеалният избор за дамите, които се гордеят с по-пълните си форми. Подходящ е за притежателките на по-пълен бюст.

Цена към момента на прегледа: 160,98 лв

Сини дамски бански боксерки за отслабване на корема и задните части

Колеги, уморени ли сте да се срамувате от бански костюм, който не ласкае фигурата ви? Бях поласкана, когато намерих този син дамски бански със стягане на корема и дупето. Кажете сбогом на притеснението от нелицеприятни издутини със специално проектираната зона на корема, която ще ви накара да изглеждате по-слаби и слаби. Да не говорим за функцията за стягане на дупето, която ще подчертае извивките ви и ще обърне внимание на плажа.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Червен чувствен бански прашки с дантела отстрани

Червените стрингове на банския с гладка форма са проектирани да се връзват отстрани. Това улеснява регулирането на стягането според нуждите. Моделът е изработен от висококачествен и издръжлив материал.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Черно-бял бански бразилиана с висока талия Astratex Tenley I

Погледнете олицетворението на елегантността и изтънчеността в банските костюми: черно-белия бразилски бански с висока талия Astratex Tenley. Великолепно творение, което ще издигне плажния ви стил до неподозирани висоти. Със своя поразителен дизайн и неоспорим блясък ще бъдете видение за блясък и красота, докато се наслаждавате на златните лъчи. Шедьовър на модното инженерство, дамският бански костюм от две части Tenley I е с подсилени чашки във вечната кройка бардо, която очарователно обрамчва деколтето ви.

Цена към момента на прегледа: 135,98 лв

Розов подплатен сутиен за бански с подвижни презрамки

Братовете за бански костюми Reserved са изработени от висококачествен материал. Предната част е с ефектно кръстосване и леко набраздяване. Той е с практични подвижни презрамки.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

XXL дамски бански от две части с боксерки

Откриването на перфектния бански костюм, който ласкае извивките ви, може да се окаже трудна задача. Но не се притеснявайте повече, защото дамският бански костюм от две части XXL с боксерки е тук, за да спаси положението. Тези удобни дамски бански костюми са специално разработени за жени с пълни форми, така че са създадени за по-големи гърди и дупета. Една от отличителните характеристики на този бански костюм са боксерките.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Евтини флорални бански Sinsay

Дамският триъгълен бански костюм от две части с модерен и непреходен модел ласкае и подхожда на всеки. Те са с типично за тях завързване на врата и гърба. Долната част също е проектирана с връзки отстрани.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Луксозни бански големи размери

Най-сетне луксозен дамски бански костюм от две части, създаден специално за жени с голям бюст. Не че сме чакали вечно за нещо подобно, нали? Ето го и банският костюм Fantasie Swim Aguada Beach, който е ПОДХОДЯЩ за жени с по-голям бюст. Уау, какво откритие! И сякаш вече нямаме достатъчно поводи за празнуване, чашките с подплънки са толкова щедро дълбоки, че осигуряват опора и твърдост на пищните ни гърди, дори когато се осмелим да разкопчаем презрамките. Подривно!

Цена към момента на прегледа: 188,98 лв

Розов дамски бански от две части Astratex големи размери

Розов бански костюм от две части от Астратекс за жени плюс размер! Този бански костюм от две части Tamia е абсолютно зашеметяващ в наситено розов нюанс, който ще ви направи незабележими на плажа или край басейна. Големите подплатени чашки могат лесно да поберат дори и перхидролените гърди. По-високата централна подплънка държи гърдите по-близо една до друга и създава ласкаво деколте.

Цена към момента на прегледа: 178 лв

1 2 3 6