Бански в ретро стил

Какво е ретрото е добро, съгласни ли сте и с това твърдение? Нашите предци носеха красиви неща, които в крайна сметка се върнаха на мода, както и банските. В края на краищата, такива полка точки бяха популярни през 60-те години на миналия век, както и бикините до кръста. Носеха се и бански с волани, морски ленти и много други стилове. Но не се притеснявайте, дизайнът се завръща, но материалът и производството се движат напред.

Днешните бански са изработени от качествен материал, удобни са, не се разтягат и освен това перфектно моделират фигурата. Това са самите предимства. Понякога гледате стари семейни снимки и ще видите, че много дрехи се връщат на мода. Така че и с банския е същото.

В нашето предложение ще намерите оригинални дамски ретро бански, в които ще блеснете на плажа и край басейна. Бъдете оригинални и се откроявайте от тълпата. Ще очаровате обкръжението си със страхотен ретро бански.

XXL дамски бански от две части с боксерки

Откриването на перфектния бански костюм, който ласкае извивките ви, може да се окаже трудна задача. Но не се притеснявайте повече, защото дамският бански костюм от две части XXL с боксерки е тук, за да спаси положението. Тези удобни дамски бански костюми са специално разработени за жени с пълни форми, така че са създадени за по-големи гърди и дупета. Една от отличителните характеристики на този бански костюм са боксерките.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Големи размери бански танкини с банели

Бански танкини с подплънки е чудесен избор за жени с големи размери, които искат да се чувстват удобно и уверено, докато плуват. Танкини Lucy с ретро десен на точки е идеален за тези, които искат да добавят стил към банския си, без да разкриват прекалено много кожа. Оформените чашки осигуряват достатъчна опора на бюста. Кройката на банския костюм е проектирана така, че визуално да изтънява и прикрива коремната област, което ви позволява да се наслаждавате на времето си във водата, без да се притеснявате за външния си вид.

Цена към момента на прегледа: 161,98 лв

Макси бански с висока талия и ефективен колан отпред

Дъното на банския SF 13/8 в практичен черен дизайн го превръща в задължителна част. Той предлага редица предимства, заради които си заслужава да го придобиете и да го включите в гардероба си. Благодарение на кройката и материала, той осигурява комфорт и по никакъв начин не ограничава движенията във водата или на сушата.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Stella McCartney Бельо с висока талия

Привличате ли се от модерните елементи? Предпочитате ли качеството пред количеството? Предпочитате ли вечните дрехи, включително бански костюми? Тогава този шикозен бански костюм е за вас. Завладява от пръв поглед. Той ще ви спечели с ефекта си.

Цена към момента на прегледа: 168 лв

Модерни бикини с флорални мотиви в обтекаема кройка

Обичате ли оригиналността? Обичате ли да пазарувате изгодно? Искате ли да сте най-добрият си стилист? Тогава не бива да пропускате тези модерни, вечни и удобни бикини. Те ще ви впечатлят със своя дизайн и цена.

Цена към момента на прегледа: 7,99 лв

Бикини за бански Roxy в цвят сьомга за ефективно закопчаване

Зашеметяващият дизайн на долнището на дамския бански костюм Roxy PT BEACH CLASSICS REG TS BOT се отличава със странични връзки, които ви позволяват да регулирате обиколката според точната форма на тялото си. Удобната материя ще ви поглези, дори когато сте във водата през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Горнище с модерна шарка на точки, изработено от удобен материал

Ретро принт на точки украсява този съблазнителен топ на танкини! Чаши с печат на точки. Връзка между чашите. Горна част с вграден сутиен и оформени чашки (без подобряващ ефект). Ластик под бюста. Регулируеми презрамки на гърба. Прав подгъв. Може да се пере в машина. Препоръчваме изплакване с чиста вода след всяка употреба. Устойчив на хлор и подходящ за басейн.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Бански костюм с висока талия и странични извивки

Нищо не е по-хубаво от това да се зарадваш на хубав, практичен предмет, който радва с дизайна и цената си. Не сте ли съгласни? Тогава се възползвайте и се сдобийте с тези красиви модерни бански бикини. Те са подходящи за всеки. Те се отличават с модерна и много изчистена кройка.

Стилни триъгълни бикини за жени

Наслаждавате ли се на безсмъртни класики? Искате ли качествени бански костюми, които да ви служат през много сезони? Търсите ли подходящ модел за плуване и слънчеви бани? Предпочитате ли удобни модели? Тогава този бански костюм ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 124 лв

Черен бански с висока талия и разкрояване отстрани

Дрехите, които дамите толкова много обичат, а мъжете не оставят незабелязани. Най-доброто облекло за горещи дни. За да се наслаждавате на времето си във водата и край нея, навсякъде и по всяко време, банският костюм ще ви свърши работа. Тук има дизайн, който ще се хареса на всички.

Цена към момента на прегледа: 42 лв