Бански в златист цвят

Не сте доволни от обикновените модели и нямате нищо против да носите екстравагантни неща? В този случай около пръста ви се увива златен бански. Блестящи и горещи парчета падат като черупки на зрели дами, защото още повече подчертават тяхната женственост и чувственост. Златист цвят не подхожда на младите момичета, тези поколения трябва да предпочитат весели тонове. По-възрастните жени в златни бански ще се чувстват абсолютно невероятно, дори показни.

Златните бански се препоръчват и за дамите, които нямат проблеми със слънчевите бани. Техният перфектен тен и мека кожа се открояват още повече. Благодарение на златните модели ще привлечете вниманието, особено ако ще бъдат оскъдни и допълнени от златисти метални елементи. Златният сутиен изглежда невероятно под прозрачен горнище или рокля. Златната изработка ще пасне и на сутиен без презрамки или триъгълен модел, който ще покрива само най-необходимото! Искате ли да бъдете звезда на плажа? Така че не чакайте нищо!

Секси дамски бански костюм от две части за самоуверените и смелите

Изключително ефективен и безкомпромисен дизайн от Me Seduce, това е идеалният избор за любителите на прогресивни, нестандартни и много смели модели. Мини бикините от две части на Ipanema са изработени от най-качествената еластична материя

Цена към момента на прегледа: 45 лв