Бански в етнически стил

Обичате ли света на асиметричните и необичайни форми, оригинални мотиви и изработка? В такъв случай етно банските ще ви харесат, защото не им липсва креативност и елегантност. Оставете се да бъдете очаровани от сутиена без презрамки с хубав десен, назъбена вълнообразна линия в черно, фонът разбира се е бял. Този тип е подходящ за дами с по-малка обиколка. Етно бански от стил бардо без презрамки на Бруно Банани ще седи като ръкавица. Ще се насладите на страхотни детайли, разнообразие от цветове и орнаменти. Просто деликатес, просто поръчайте!

Етно банските обещават удоволствието от носенето, защото много мъжки погледи поглеждат назад зад вас. Етно парчетата имат нещо вълшебно и неограничено в себе си, както всяка жена. Обикновено банският костюм се допълва от необичайна обработка на горната или долната част, нищо не трябва да се преувеличава. По-взискателните дами ще харесат подсилен сутиен сьомга с ресни и блестящи зърна, разбира се с етно бикини. Младите момичета харесват обикновен бански в триъгълен сутиен с прости връзки и завързване около врата. Етно моделите стоят на слаби момичета и дами с малко излишни килограми.

Плувки с шарени макси бикини със стягащ ефект

Избрахте ли бански от две части? Нуждаете ли се само от долната част? Искате ли да блеснете с оригинален бански костюм? Искате да се насладите на комфортен престой във водата и на сушата? Тогава тези бански са идеални за вас. Вече няма да ви стяга корема.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Сутиен за бански с подплънки в модерна кройка

Искате ли да заблестите с оригинален бански костюм? Или просто ви липсва хубав и качествен топ за бански? Разполагате с ограничен бюджет? Тогава ще останете доволни от модела на този сутиен за бански. Той ще зарадва и вас, и портфейла ви.

Цена към момента на прегледа: 12 лв