Бански прашка

Дамски бански със стрингове Relleciga в модерен флорален десен

Привличате ли атрактивни фигури? Искате да заблестите на плажа или където и да е край водата? Обичате ли оригиналността? Предпочитате ли секси модели, които са и удобни? Тогава този бански с ремъци е създаден за вас.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Секси дамски бански костюм от две части за самоуверените и смелите

Изключително ефективен и безкомпромисен дизайн от Me Seduce, това е идеалният избор за любителите на прогресивни, нестандартни и много смели модели. Мини бикините от две части на Ipanema са изработени от най-качествената еластична материя

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Бикини стрингове в пастелно зелен цвят, изработени от приятен материал

Как да се насладите пълноценно не само на лятото, но и на престоя край водата или на почивката? Качествените бански костюми са сигурен залог. Тук има дизайн, който ще зарадва вас, портфейла ви и определено няма да избягате от вниманието в този секси модел. А благодарение на него си гарантирате и оригинален бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 9 лв

Бикини прашка в плътен цвят, изработени от висококачествен материал

Тринговете за бикини в синьо са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал. Подходящ елемент за плуване в морето и басейна. Благодарение на едноцветния дизайн те се комбинират лесно с горната част. Гаранция за оригинален бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 9,99 лв

Стрингсите са много популярно бельо, особено през лятото, тъй като не увисват под дрехите. Банските костюми тип “стринг” също са голям хит. Бикините от две части са с много тесен гръб, така че подчертават долната част на тялото ви. Това, разбира се, има редица предимства, но и недостатъци. На първо място, ремъците са много удобни, но трябва да свикнете с тях. Отначало може да ви притесняват, но след известно време няма да искате да ги променяте. При банските костюми от две части те изглеждат двойно по-секси, защото вече няма да са само за очите на партньора ви, а за всички хора на плажа или в басейна. С ремъци ще придобиете прекрасен загар на дупето си. Все пак внимавайте, стринговете разкриват много, така че са най-подходящи за жени със стегната и тонизирана долна част, защото в противен случай могат да изглеждат много нелицеприятно.

Банските костюми тип “стринг” се избират най-вече от момичета и млади жени, които не се срамуват да разкрият малко повече. Банските костюми тип “стринг” са изключително секси и подчертават чувствеността на жената. Въпреки това ремъците не са само за жени, мъжете също могат да ги носят, макар че в този случай не са толкова разпространени. И какъв е изборът? Както винаги, има широк избор от бански костюми от две части с долнище тип “стринг”. Ако искате да се покажете в пълния си блясък, просто трябва да изберете.